Eventer

Ha ditt neste event i Jotron Arena

Er du på jakt etter et sted å ha firmafesten, kick-off, faglig seminar eller konferanse? Ha ditt neste event hos oss! Jotron Arena er en flerbrukshall som passer perfekt til de aller fleste eventer. På Jotron Arena Larvik tilpasser vi etter ønske og behov – uansett hvor mange deltagere som kommer.

 

Eventlokale med alle fasiliteter

Et kick-off eller firmafest er en inspirerende og morsom måte å samle sine ansatte eller kollegaer på. Hva med å ha årets julebord eller sommerfest hos oss?

Vi skreddersyr arenaen til hva det måtte være, og har både skillevegger, dekor og muligheten for å inndele i ulike rom, så ditt event blir gjennomført på en god måte. Vi har tilgang på storkjøkken, og det er muligheter for både catering og egne matavtaler.

Møterom i Jotron Arena

Jotron Arena har alle kurs- og konferansefasiliteter. Vi har 10 møterom med plass til opp til 20 personer, og tilgang til over 100 klasserom som kan brukes som møterom med plass til opptil 60 personer.

Om du legger din konferanse hos oss, kan du være trygg på en god gjennomføring med kvalitet i alle ledd.

 

 

Event sentralt i Larvik

Med sentral beliggenhet i hjertet av Larvik, kun 1,5 times kjøring fra Oslo, er det enkelt for deltagere å komme seg til arrangementet.

Vil du vite mer? Kontakt oss, så finner vi en løsning som passer dine ønsker og behov.