Idrettsarrangementer

Arranger ditt idrettsarrangement i Jotron Arena

Ha ditt neste idrettsarrangement hos oss! Vi har arrangert alt fra EM-kvaliker og Champions League-thrillere til NM i judo. Jotron Arena har vært hjemmearenaen til Larvik Håndballklubb siden 2009.

 

Fleksible løsninger for alle typer sportsarrangement

I Jotron Arena kan du arrangere det meste innen idrettsarrangement. Hallen passer bra til det meste, og på grunn av fleksibiliteten kan hall, tribuner og lignende tilpasses etter behov.

For sportsarrangement er publikumskapasiteten totalt 4.000 med 3.000 sitteplasser og 1.000 ståplasser. Spilleflaten kan deles i to ved at teleskoptribunene på langsidene kjøres tilbake. Det kan da for eksempel spilles to kamper samtidig, med rundt 900 sitteplasser til hver kamp.

Arranger din neste cup i Larvik

Med nærhet til flere haller i området egner Jotron Arena seg veldig godt som utgangspunkt for cuper og turneringer. Vi har et godt og nært samarbeid med flere haller og overnattingssteder i Larvik, som gjør at du kan arrangere din neste cup eller turnering hos oss – uansett størrelse.

 

Sentral beliggenhet

Jotron Arena finner du sentralt i Larvik, med nær beliggenhet til E-18.  Vi ligger kun en kort kjøretur unna Sandefjord Lufthavn Torp, og vi ligger i nærheten av Larvik Havn hvor Color Line har daglige avganger til Hirtshals.

Er du på jakt etter et sentralt sted å ha ditt idrettsarrangement? Kontakt oss i dag for mer informasjon!