Konserter

Den beste musikkopplevelsen skaper vi sammen

Konsertlokale tilpasset ditt behov

Med hele 2200 kvadratmeter og plass til opptil 4400 publikummere kan Jotron Arena Larvik huse de aller fleste konserter, store som små.

 

Et hav av muligheter

Musikk skaper god stemning. Få de rette rammene rundt din konsert hos oss. På Jotron Arena får du et konsertlokale som gir den beste musikkopplevelsen for gjestene – enten det er mange eller få.

Hvor stort skal arrangementet være, skal det serveres mat og/eller drikke, trengs det bistand til rigging eller lignende? Hos oss tilbyr vi det du trenger, og legger til rette for å gjennomføre din drømmekonsert eller festival på den beste måten.

Vi skreddersyr arenaen til hva det måtte være, og har både skillevegger og delevegger for inndeling av lokalet, alt etter hva behovet er.

 

 

Sentral beliggenhet

Jotron Arena ligger sentralt til i Larvik og vi har hundrevis av parkeringsplasser. Du kommer enkelt til oss både i bil, med tog eller med fly (Sandefjord Lufthavn Torp ligger kun en kort kjøretur unna). Vurderer du å arrangere din konsert hos oss? Kontakt oss i dag, så skaper vi den beste musikkopplevelsen sammen!